Halpa tonnikalamakaroni resepti, joka tuli opiskeluaikana tutuksi, mutta maistuu vielä tänäkin päivänä.

400 g               makaronia

kattilallinen     vettä

1 prk                tonnikalaa

1 kpl                sipuli

hieman           ketsuppia

1/4 tl                mustaapippuria

 

1 vaihe

Keitä makaronit vedessä.

2 vaihe

Laita tonnikala paistinpannulle ja hienonna sipuli sekaan. Paista niin, että sipuli on kuullottunut.

3 vaihe

Lisää keitettyä makaronia, niin että paistinpannu tulee täyteen ja sitä on helppo sekoittaa. Lisää ketsuppia yhtä paljon kuin laittaisit sitä makaronilaatikon päälle. Ripottele mustapippuria tasaisesti paistinpannulle.

4 vaihe

Paista tonnikalamakaronia, niin kauan että makaronit hieman ruskistuvat (levy 5:lla). Jos saat ne ruskistumaan sieltä täältä tonnikalamakaroni maistuu parhaalta.